About meMa numesc Mariana Tugui, sunt mama a doua fete frumoase si un pisic rasfatat, pensionara de 4 ani si quilter.
Am descoperit quilting-ul intamplator acum 6 ani, cand rasfoiam paginile unor carti de Quilt si Pachwork, cuvinte care nu le stiam, dar astazi fac parte din vocabularul meu zilnic. M-am indragostit pe loc de un quilt de pat cu frunze de toamna, si am decis sa incerc sa fac si eu un quilt. Am adunat toate materialele din casa pe care le-am taiat si decupat impreuna cu fiica mea cea mica, si in 2 saptamani am reusit sa asamblam intregul quilt, care astazi se afla in America in camera fiicei mele. 


Si asa a inceput drumul meu spre quilting si arta textila, pasiune care nu am incetat sa lucrez nici in momentele grele din viata mea.

In present sunt membra a grupului Peticelul Romanesc International, un grup care reuneste romance passionate de arta textila condus de artista Smaranda Bourgery.
O parte din lucrarile mele au fost expuse la diferite expozitii de arta textila din Resita, Craiova, Bucuresti si Franta. Deasemenea, din 2009 am participat in fiecare an la Targul Mestesugarilor populari din Craiova, si alte targuri nationale cu produse unice si handmade.


Imi place sa lucrez quilturi decorative (tablouri textile), quilturi pentru masa, coperti de jurnale, genti si posete, quilturi pentru copii, papusi si multe alte produse unice pe care le puteti gasi pe blogul meu.
Lucrez in tehnica patchwork cu materiale din bumbac 100%, iar pentru creatiile care implica mai multa arta textila folosesc materiale pretioase, dantele, margele, fire decorative, si alte diverse accesorii.

Pentru cei interesati sa comande produse de pe blog, ma puteti contacta la emailul: marianaquilting@gmail.com
Este foarte probabil ca produsul de pe blog sa fie deja vandut, insa pot face un produs similar cu cel dorit, insa cu diferite materiale. Fiecare produs este handmade si unique.

No comments:

Post a Comment